23948sdkhjf

KJV køber op

Fyns Trykluft Værktøj & Maskiner bliver nu en del af KJV.

Fyns Trykluft Værktøj & Maskiner har rødder tilbage til 1978 og er specialiseret inden for trykluft, svejsning, værktøj og tekniske artikler. Virksomheden har gennem årene også opbygget en stor serviceafdeling inden for specielt trykluft og svejsning, hvor man både servicerer direkte hos kunderne, og på værkstedet i Odense.

KJV overtager virksomheden fra de tidligere ejere Bent og Rasmus Skaarup. Bent Skaarup har stået i spidsen for virksomheden fra starten og indtil 2015, hvor sønnen Rasmus overtog roret. Det skriver KJV på sin hjemmeside. 

- Virksomheden har gennem årene gennemgået en positiv udvikling, og vi er glade for, at Rasmus Skaarup og de øvrige medarbejdere nu fortsætter i KJV-regi, siger KJV-direktør Kristian Løftgaard.

- Med det nye setup får vi skabt et endnu stærkere team til at betjene vores mange nuværende og kommende kunder, udtaler KJV’s direktører Henrik og Kristian Løftgaard.

- Vi får tilført nye produktområder, og samtidig overtager KJV A/S et professionelt værksted og serviceafdeling, som kan understøtte vores eksisterende forretning blandt andet inden for salg og reparation af svejsemaskiner, svejseslanger med mere. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064