23948sdkhjf

Precotech og Terma udvider samarbejde

Odder-virksomheden har underskrevet en langsigtet aftale med Terma om bearbejdning af komponenter, aerostrukturer og værktøjer i aluminium og stål.
Samarbejdet mellem de to virksomheder har udviklet sig meget over de seneste to år. I dag inkluderer det leverancer til flere af Termas forretningsområder – fx komponenter til radarsystemer, selvbeskyttelsessystemer til fly samt komponenter til Joint Strike Fighter-kampflyet.

- Vores samarbejde med Terma har udviklet sig i et fornuftigt tempo. Dagens aftale ser jeg som et udtryk for Termas oprigtighed, når de tilskynder deres underleverandører til at opgradere deres kvalitetskontrol og få kontrol over deres produktionsprocesser, siger Precotech’s CEO, Alex Krarup Christensen.

Viden og produktion
- Der er ingen tvivl om, at det kræver mange ressourcer at opnå og vedligeholde det kvalitetsniveau, som er et ufravigeligt krav inden for luftfarts- og forsvarsindustrien, siger Alex Krarup Christensen, og fortsætter:

- Derudover er mange af de komponenter, Terma udvikler, meget komplekse, og det har udfordret os. Men jeg tror på, at fremtiden for danske underleverandører ligger inden for produktionsmodning og produktion af komplekse enheder i små serier. Dermed udvikles sammenhængen mellem produktion og udvikling, og værdifuld viden skabes mellem kunden og leverandøren. Det er vores erfaring, at Terma altid er klar til at dele viden, når leverandøren beviser sin evne til at samarbejde.

- Precotech har dokumenteret et højt kvalitetsniveau i deres leverancer. Kvalitetskontrolsystemet opfylder industriens krav, og ved flere lejligheder har de bidraget til at optimere design- og produktionsprocesser. Alt i alt har Precotech dokumenteret sin vilje og evne til at tilpasse sig bestemte krav, som man skal imødegå som leverandør inden for den internationale forsvarsindustri, og vi ser frem til at udvide samarbejdet i de kommende år, siger corporate vice president, Customers & Markets hos Terma, Jørgen Henrik Levy Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094