23948sdkhjf

P. Ellegaard på opkøb i Vietnam

Ringsted-virksomheden har købt 40 % af aktierne i den vietnamesiske virksomhed, OWTEK.
P. Ellegaard, der leverer komponenter inden for transportører og transportanlæg, har efter længere tids forhandlinger med indehaverne af OWTEK Co., Ltd. overtaget 40 % af aktierne i den 17 år gamle virksomhed, hvis aktiviteter kan sidestilles med P. Ellegaards. Ifølge Jesper Ellegaard, administrerende direktør i P. Ellegaard A/S, får opkøbet stor betydning for danske maskinproducenter.

- Danmark er kendt for de mange dygtige maskinbyggere, og vi kan med leverance af hele ”komponentpakken” - transportbånd, ruller og tromlemotorer - bidrage til at øge konkurrencekraften hos de danske maskinbyggere og derigennem bevare danske produktions-arbejdspladser, forklarer Jesper Ellegaard.

Vil ind på asiatisk marked
- Vores mål med investeringen er dels at deltage i det stærkt voksende marked i Asien, dels at etablere produktion af komponenter - ruller, motorer, bånd - samt færdige systemer på et kostniveau, der gør os i stand til at konkurrere på det europæiske marked. For den enkelte maskinproducent betyder det, at han i sidste ende kan bevare sin produktion i Danmark, fordi prisen på komponenterne til den enkelte maskine, og dermed i sidste ende prisen på den færdige maskine, er yderst konkurrencedygtig, lyder det fra Jesper Ellegaard.

P. Ellegaards investering i OWTEK er støttet af et B2B-program fra den danske stat, der stiller uddannelsesmidler til rådighed.

- Det gør os i stand til at uddanne medarbejderne i OWTEK og dermed sikre, at deres evner og kapacitet, såvel som de forhold, de arbejder under, kan sidestilles med dem, som man finder i en dansk virksomhed, fortæller direktør i P. Ellegaard A/S, Tommy R. Christensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094