23948sdkhjf

Hæder til Mekoprint-ejer

Anders Kold vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Nordjylland 2017.

Prisen uddeles i år til den virksomhed, som har udvist et stærkt fokus på samspillet mellem talent og teknologi, og den blev uddelt af PWC, Nykredit og Dansk Erhverv torsdag. Temaprisen er baseret på PWC’s CXO SMV Survey 2017, der viser, at talent og teknologi er afgørende for succes i en virksomhed.   

- Anders Kold driver sin virksomhed yderst professionelt og anvender en økonomirapportering, der kan sætte langt de fleste til vægs. Dette sammen med ejerlederens vedvarende og strukturerede fokus på medarbejderudvikling og teknologi, som gennemsyrer virksomhedens DNA, gør denne ejerleder til den helt rette vinder, siger Marianne Fog Jørgensen, partner i PWC i Aalborg.

Mekoprint er en familieejet virksomhed grundlagt i 1954, der laver alt fra kabinetter over metalskilte til elektrisk ledede tryk. Virksomheden har hovedsæde i Støvring og beskæftiger cirka 500 medarbejdere på 40.000 kvadratmeter produktionsarealer i Europa.

Mekoprint har med iPads til alle medarbejdere i produktionen opnået et 100 procent digitalt, papirløst arbejdsforløb. Det betyder, at medarbejdere kan følge enhver kundeordre i samtlige produktionsled frem til levering samt se arbejds- og procesbeskrivelse, diverse tegninger og ordrestatus. Helt enkelt arbejdes der i realtid med opdateret dokumentation - og med et minimum af administrativt tidsforbrug.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094