23948sdkhjf

HP indgår 3D-print-aftale med Danfoss

Danfoss bliver en af Danmarks første virksomheder til at benytte sig af HP’s kommercielle 3D-printløsning.

Brugen af 3D-print er i kraftig vækst inden for fremstillingsindustrien, og nu annoncerer HP flere nyheder om 3D-print på det europæiske marked, der blandt andet inkluderer et nyt samarbejde med Danfoss i Danmark. Det skriver HP i en pressemeddelelse.

HP skal levere HP Jet Fusion 3D-printløsninger til Danfoss’ nye center for 3D-print-teknologi. Centeret åbnede i august i Nordborg, hvor 3D-printløsningen først skal indgå i udviklingen af prototyper, inden den senere er planlagt til at blive inkluderet i den faktiske produktion af komponenter, som en vigtig del af Danfoss digitale transformation.

Med den nye aftale bliver Danfoss en af flere produktionsvirksomheder, som BMW Group, Nike og Jaguar-Land Rover, der benytter sig af HP’s 3D-printere.

- Vi er glade for den tilbagemelding, som vi har fået over hele Europa på vores Multi Jet Fusion 3D-løsninger. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med vores kunder i takt med, at de udforsker anvendelsesmulighederne for 3D-print og flytter grænserne for, hvad der er muligt sammenlignet med traditionel produktion, siger Emilio Juarez, head of EMEA 3D Printing Sales, HP Inc.

HP annoncerer også en udvidelse af deres forhandlernetværk med 15 nye distributionspartnere. I dag har HP flere end 30 certificerede partnere på europæisk plan. Herhjemme er det DaVinci Development og PLM Group, der forhandler HP Jet Fusion 3D.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11