23948sdkhjf

HI 2017: Knald på hos ECM Industries

Underleverandør-hallerne summede af liv fra morgenstunden.

- Det har faktisk været over al forventning. Normalt vil jeg sige, at den første halve dag går med at se, hvad alle de andre laver. Men i år har der været knald på fra starten, og vi har været fire mand på fra starten.

Sådan lyder det fra medejer og produktionschef Søren Kaericke Christiansen, da Metal Supply lægger vejen forbi ECM Industries’ stand blot et par timer efter, at HI 2017 er blevet skudt i gang.

Den sydjyske underleverandør er fast inventar på messen.

- Det kommer sig helt tilbage fra før krisen, hvor vi var med. Da det begyndte at gå ned ad bakke i Danmark, kunne vi se, at der var mange på messen, der spurgte ”hvor er dem der, og hvor er dem der”, og så fandt de nogle andre at snakke med i stedet. Vi mener, det er vigtigt at være her og har et budskab om, at det kan betale sig at producere i Danmark, forklarer Søren Kaericke Christiansen

Han er ikke i tvivl om, at det kan betale sig at være med på en messe som HI.

- Den største kunde vi har i dag har købt for over ¼ mia. kr., og det var en, vi mødte på messen. Og det kan trods alt dække nogle messer, konstaterer han.

Han er derfor heller ikke i tvivl om, at årets messe nok skal blive en succes, og han har flere formål med at stå i Herning i disse dage.

- Vi vil absolut gerne have nogle nye kunder. Men der er to ting i det; den ene ting er at gøre opmærksom på det, vi kan tilbyde over for nye kunder, men det er også en mulighed for at gøre opmærksom på os selv overfor nye medarbejdere. Der er en udfordring at få kvalificerede medarbejdere for øjeblikket, siger Søren Kaericke Christiansen.

Han har da også lidt nyt med til kunderne på årets messe; dels i form af en Cloos robotsvejser, som ECM Industries har installeret for fire uger siden, og dels i form af en Markforged 3D-printer, der lige er kommet ind ad døren.

Det kan du læsere mere om i det kommende nummer af Jern & Maskinindustrien, som udkommer fredag.

Artiklen er en del af temaet HI 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11