23948sdkhjf

Siemens lukker fabrik i Sønderborg

Siemens Flow Instruments afvikler sine aktiviteter i Sønderborg i september 2018. Udviklingsaktiviteter og produktionsfaciliteter flyttes henholdsvis til Frankrig og Tyskland.

Siemens Flow Instruments afvikler sine aktiviteter i Sønderborg i september 2018.  Udviklingsaktiviteter og produktionsfaciliteter flyttes henholdsvis til Frankrig og Tyskland, skriver Siemens i en pressemeddelelse.

Det er en nedgang i olie- og gasindustriens gennem de sidste år der nu fører til, at Siemens Flow Instruments konsoliderer og samler sine aktiviteter i Haguenau Frankrig. Det har betydning for den danske del af forretningen i Sønderborg, der lukkes ved udgangen af september næste år.

- Der er ikke den samme aktivitet på olie- og gasmarkedet som for få år siden og derfor har efterspørgslen været under forventningen. Vi er nødt til at lave justeringerne for at være konkurrencedygtige. Jeg er meget ked af det på de opsagte medarbejderes vegne. Vi vil i de kommende forhandlinger med fagforeninger forsøge at skabe de bedst tænkelige vilkår for, at de opsagte kollegaer kan komme godt videre, siger direktør i Siemens Flow Instrument Morten Kjaer Hansen.

I dag starter Siemens forhandlingerne med relevante fagforeninger med det sigte at reducere medarbejderstaben med en tredjedel frem mod 30. september 2017. De resterende medarbejdere i Sønderborg vil blive afskediget i september 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11