23948sdkhjf

Armiga udvider med værktøjsfabrik

Den nordvestjyske underleverandør får et tredje forretningsområde.

Efter nogle udfordrende år med faldende oliepriser og heraf ordrenedgang til den norske offshore-sektor vejrer underleverandøren ved Thisted atter morgenluft. Armiga har gennem mange år været underleverandør til danske og udenlandske maskinbyggere.

Sideløbende med den spåntagende bearbejdning har Armiga gennem mange år leveret højteknologiske automationsløsninger – med udgangspunkt i fleksible industrirobotter. For at styrke fundamentet yderligere har virksomheden valgt at udvide med en værktøjsfabrik. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Direktør og ejer hos Armiga, Michael Sørensen, udtaler:

- Med opstart af værktøjsfabrikken udnytter vi vores viden omkring emballageværktøjer og vores eksisterende maskinfabrik og spreder hermed vores engagement til helt nye brancher. Investeringen i værktøjsafdelingen bliver den største i Armigas historie, og vi forventer os meget af de nye tiltag, som også betyder nyansættelser i både produktion og konstruktion.

Opbygningen af værktøjsfabrikken sker med udgangspunkt i samarbejdet med en stor, international emballageproducent, hvor Armiga skal levere og servicere formværktøjer direkte til kundens produktionslinje.

Armiga er en dansk underleverandør grundlagt i år 2000. Virksomheden beskæftiger 25 ansatte, og kernekompetencen er spåntagende bearbejdning af komponenter i alle metaller og plasttyper til danske og udenlandske virksomheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094