23948sdkhjf

Michael har igen haft spenderbukserne på hos Armiga

”Selvom kalenderen siger afslapning og efterårsferie, har Michael alligevel valgt at trække i spenderbukserne”.

Sådan stod der for nyligt på Armigas LinkedIn-profil.

Endnu en fræser på vej

Det er naturligvis indehaver Michael Sørensen, der henvises til, og det han har valgt at spendere på i denne omgang, er en ny Haas UMC 500SS 5-akset fræser.

- Det var for at få øget kapaciteten. Og lige p.t. er alt jo mangelvarer, og det er CNC-maskiner også, så det var ligesom, hvad vi kunne få hurtigst. Vi får den først leveret i uge 4, og det er noget af det hurtigste, man kan få, fortæller Michael Sørensen til Metal Supply.

- Vi har en del Haas i forvejen, så vi kender dem godt, og de kører ok, og vi ved, hvad de står for. Det er en lille maskine til små emner, men dem har vi også masser af. Det, vi laver, er mest emner med høj kompleksitet, så fremadrettet bliver det kun 5-aksede, vi køber, supplerer han.

Ordrerne vælter ind

Tilbage i foråret investerede Armiga i en DMG Mori 50 5-akset fræsemaskine, og for godt to måneder siden blev den suppleret med en AgieCharmilles CUT30 trådgnister.

Baggrunden for de mange indkøb er ganske enkel:

- Vi har så travlt. Det vælter ind fra højre og venstre. Så vi er nødt til at prøve at øge kapaciteten lidt og også med nogle flere skift for at få tingene igennem. Vi forventer også, at det fortsætter næste år. Vi kommer til at lave en tilbygning, og så øger vi også kapaciteten på de større maskiner, fortæller Michael Sørensen.

Det er især vækst i medicinalbranchen, der er årsag til væksten hos Armiga. I kølvandet på Covid-19-pandemien er efterspørgslen blandt andet øget på medico-udstyr, som Armiga leverer dele til.

Derudover er det også offshore-industrien, der for øjeblikket lægger flere ordrer hos den nordvestjyske underleverandør.

Artiklen er en del af temaet Maskinfokus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078