23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A.P. Møller–Mærsk
Jesper Engelbrecht Thomsen, 39 år, er udnævnt til vice president i A.P. Møller–Mærsk. Han blev ansat i rederiet i 1994 og er i dag ansvarlig for Global Customer Service i Maersk Line.

Bunzl Distribution Danmark A/S
Pernelle Frickmann, 38 år, er ansat som produktchef i indkøbsafdelingen. Hun kommer fra en stilling som produktchef hos Plandent, hvor hun har været ansat siden 2002.

Bunzl Distribution er leverandør af blandt andet emballage, maskiner og teknisk service til den danske dagligvarehandel og den fødevareproducerende industri.

Danfoss Distribution Services A/S
Roland August Motitz Fritsch er udtrådt af bestyrelsen, mens Kjeld Stærk er indtrådt.

Faurby Yacht A/S
Bent Ove Larsen er udtrådt af bestyrelsen.

Faurby Yacht er etableret i 1976 og har siden bygget omkring 20 både om året. Værftet ligger i Skærbæk ved Lillebælt, og Faurby har snedker-, bådebygger – og mekanikerafdeling i umiddelbar nærhed af værftshavnen.

Glunz & Jensen A/S
Søren Stensdal (administrerende direktør i Asgaard Group A/S) er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Glunz & Jensen udvikler og producerer maskiner til den internationale prepress-industri.

Granzow A/S
Jan Olof Peter Eriksson er udtrådt af bestyrelsen, hvor han afløses af Göte Harald Mattsson, der samtidig er udnævnt som formand.

Granzow er leverandør af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter. Virksomheden udfører også service på alle typer trykluft- og vakuumanlæg.

Migatronic Automation A/S
Francisco Viskinge Rola Pereira er udtrådt af bestyrelsen.

Migatronic Automation beskæftiger sig med automatisering af alle former for svejseprocesser.

Molytex A/S
Grethe Mogensen er ansat som regnskabschef (finance manager) og vil samtidig indgå i selskabets ledergruppe.

Hun har siden 2007 varetaget bogholderifunktionen hos Molytex som eksternt tilknyttet konsulent og har tidligere blandt andet arbejdet hos Deloitte og Visma.

Molytex er en sprøjtestøbevirksomhed specialiseret i fremstilling af industrielle plastkomponenter til europæiske virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.048