23948sdkhjf

Samarbejde mellem KUKA og Migatronic Automation

De to automationsvirksomheder har indgået en aftale om et nordisk samarbejde.
- KUKA’s brede sortiment af svejserobotter og tilhørende udstyr giver Migatronic Automation ekstra muligheder for med højteknologiske standardkomponenter at løse svejseopgaver for mange nye slutkunder i Nordeuropa, siger administrerende direktør, Kim H. Kallestrup, Migatronic Automation.

- I KUKA er vi utroligt glade og stolte over at have skrevet aftale med et så kompetent og professionelt et integrationshus. Migatronic Automations årelange erfaring med svejseautomation i alt fra mindre og enkle svejseceller til meget store anlæg i automobilindustrien passer KUKA exceptionelt godt, og vi kan lade komponenter, teknologi og erfaring gå hånd i hånd. Aftalen er af en sådan beskaffenhed, at vi i hele arbejdet har haft KUKA’s hovedkvarter med i processen, siger Jacob Vierø, nordisk salgschef på KUKA Nordic.

- Vi forventer os utroligt meget af det nye samarbejde. KUKA’s spidskompetence inden for robot-baserede systemer til automatisering kombineret med Migatronic’s unikke svejseekspertise er en klar styrkelse af begge virksomheders platforme, udtaler Kim Kallestrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109