23948sdkhjf

Dantherm køber op igen

Dantherm har købt den tyske producent af mobile produkter til bygningsaffugtning, Aerial.

Aerial har mere end 25 års erfaring med affugtning og har en arbejdsstyrke på 40 medarbejdere inden for salg, udvikling og produktion. De største kunder findes inden for bygnings- og skadeserviceindustrien og vandværker.

Købet af Aerial er endnu et delmål i Dantherms vækststrategi, som følger efter opkøbene af Calorex Heat Pumps i Storbritannien, Schönmann i Schweiz, Master Climate Solutions Group (MCS) i Italien, Polen, Rusland, Spanien og Kina samt købet af Water Surveillance i Danmark. Torben Duer, CEO i Dantherm Gruppen, udtaler:

- Købet af Aerial udbygger vores portefølje af produkter til affugtning og gør os til markedsledende i denne industri. Tyskland er et vigtigt marked for os, og vi ser store muligheder i forhold til en styrket markedstilstedeværelse i Tyskland og et større produkttilbud til eksisterende og nye partnere og kunder i Europa.

Karsten Meier, administrerende direktør i Aerial, udtaler:

- Jeg er glad for, at Dantherm er den nye ejer af Aerial. Det giver virksomheden, som jeg startede for mere end 25 år siden, flere muligheder for at vokse i og udenfor Tyskland og mulighed for at udvikle vores affugtningsteknologi til brug på tværs af Dantherm Gruppen.

Aerial og Dantherm fortsætter på markedet som to individuelle brands.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063