23948sdkhjf

NKT Cables fejrer åbning af ny high-tech kabelfabrik

Mandag åbnede NKT Cables sin nye kabelfabrik "f2c" - kort for "flow to customer" – i Køln.
Fabrikken er konstrueret med henblik på den helt optimale kabelproduktion. Der er udviklet en række enestående, tekniske innovationer, som er integreret i fabrikken for at gøre produktionen så effektiv som muligt.

Flytningen til den nye fabrik er ensbetydende med en væsentligt forøget produktionskapacitet, og der vil vare særlig fokus på sø- og højspændingskabler.

Skal honorere ændret energimix
Fabrikken er designet ned til mindste detalje for at kunne opfylde de krav, kunderne stiller til den danske kabelproducent. Derfor har den fået navnet "f2c".

- Vi har altid haft en tæt dialog med vores kunder. Dette er en af grundene til, at vi besluttede at bygge den nye fabrik. Det stod klart for os i 2006, at vi - med vores gamle faciliteter – ikke i tilstrækkelig grad ville vare i stand til at imødekomme vores kunders øgede krav. Vi var nødt til at skabe et helt nyt produktionsanlæg, der også fremadrettet sikrer os en førende position på kabelmarkedet, og det er netop, hvad vi har gjort!, siger Dion Metzemaekers, CEO NKT Cables.

Han forventer, at sammensætningen af energikilder vil ændre sig markant i fremtiden, og vedvarende energi får stadigt større vægt. Denne ændring af energimixet vil føre til en decentral energiproduktion, og dette får afgørende betydning for de krav, kunderne vil stille til NKT Cables.

Afgørende milepæl
For at kunne imødekomme disse har NKT Cables med ”f2c” skabt det mest effektive svar på de fremtidige udfordringer.

- Vi tror på, at ”f2c” vil spille en stor rolle i offshore-markedet i fremtiden, siger Dion Metzemaekers, og afslutter:

- Vores nye fabrik markerer en afgørende milepæl inden for kabelproduktion. Aldrig før er der gennemført et projekt i denne skala. Ingen kabelproducerende virksomhed har nogensinde investeret så kraftigt i fremtiden, som vi har gjort med vores nye anlæg, der vil blive referencepunktet for højspændings- og søkabelproduktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.659