23948sdkhjf

Flytter fra Ishøj til Greve for at ekspandere

Ishøj Mekaniske har haft til huse i Ishøj de sidste 43 år. Men det er snart slut.

Ishøj Mekaniske blev stiftet i 1945 af Henry Poulsen. Virksomheden blev senere overtaget af Allan Rasmussens far, der i 1974 valgte at bosætte sig i Ishøj på samme adresse, hvor firmaet skulle drives fra. I 2006 overtog Allan virksomheden. På det tidspunkt gik forretningen forrygende, erindrer Allan, der selv har stået i lære som maskinarbejder i firmaet.

Men kort efter overtagelsen kom krisen. Den blev en stopklods for at udvide og flytte. Men nu er Ishøj Mekaniske oppe på mindst samme niveau som inden krisen, vurderer Allan Rasmussen, der gennem det sidste halve års tid har holdt tungen lige i munden og fokuseret benhårdt på at fremtidssikre firmaet:

- Det er naturligvis med blandede følelser, at jeg nu har solgt de bygninger, hvor jeg er vokset op og har ligget i en kravlegård mellem alle maskinerne. Men firmaet er vokset ud af rammerne, og jeg er glad for, at vi nu har fundet det helt rigtige sted på Geminivej 4-6 i Greve. Med den 3.000 kvadratmeter store bygning får vi tre gange så meget plads, som vi har haft i Ishøj, fortæller han.

Udover den nye bygning har firmaet investeret et større millionbeløb i tre nye maskiner for at være toptunet til at matche kundernes ønsker til finmekaniske finesser og finurligheder. Firmaet har i dag ni ansatte og 120 kunder fordelt primært i Danmark. 

Tættere på kunderne
Allan Rasmussen har allerede fået nøglerne til den nye bygning i Greve og vurderer, at firmaet og medarbejderne får en masse synergi ud af at flytte til større rammer under samme tag på den adresse, hvor firmaet Sulzer fraflytter. Nu kommer Ishøj Mekaniske tættere på mange af kunderne, der bor i området.

- Jeg glæder mig til at flytte til Greve, som jeg har hørt meget godt om fra andre erhvervsdrivende i kommunen. Flere af vores kunder bor lige rundt om hjørnet i kvarteret, vi flytter til. De er alle positive over at ligge i Greve. Jeg har indtryk af, at der altid er repræsentanter fra kommunen og ErhvervsCentret, der lytter, hvis virksomhederne har et problem, fortæller Allan Rasmussen, og fortsætter:

- Men noget af det vigtigste for os er naturligvis, at det er nemt at komme hertil via motorvejen, og at vi har fået fat i en perfekt og vedligeholdt bygning, der passer til vores behov og gør det muligt, at vi kan ekspandere. Gulvet er for eksempel velegnet til store, tunge maskiner, og vi kan få det indrettet, som vi vil, fortæller Allan og tilføjer, at han ikke ændrer på firmaets navn, selvom Ishøjadressen skiftes ud med en Greveadresse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172