23948sdkhjf

Grønt gennembrud: Kraftværksspecialister salgsklar efter rekordår

Indtjeningen er strøget i vejret i Aalborg Energie Technik, og nu gør ejerne klar til at indkassere gevinsten.

Det nordjyske ingeniørselskab Aalborg Energie Technik rider på en grøn bølge, som er gået under radaren. Det skriver Finans.

Nu ser det imidlertid ud til, at succesen kommer til at kaste en klækkelig gevinst af sig.
Aalborg Energie Technik (AET) har på tre år næsten tidoblet overskuddet til knap 60 mio. kr. og har ifølge Finans’ oplysninger hyret investeringsbanken Carnegie til at undersøge mulighederne for et salg.

Administrerende direktør Hans Erik Askou fortæller, at selskabet er inde i en stærk udvikling.

- Vi har haft en god vækst i det seneste par år. Det fortsætter i år, og vi arbejder på, at det skal fortsætte fremadrettet. Med den stærke udvikling er det naturligt, at vi løbende overvejer mulighederne for, hvordan vi bedst muligt sikrer, at det fortsætter, siger han til Finans.

AET er hovedsageligt ejet af medarbejdere og ledelsen, og de står nu til at høste en klækkelig gevinst på virksomheden, efter at de for to år siden købte en række andre investorer ud. Kapitalfonde betaler omkring 10 gange indtjeningen for virksomheder i øjeblikket, og udjævnes AET’s indtjening over en årrække, indikerer det en pris omkring 300-500 mio. kr. Det tal er dog behæftet med meget stor usikkerhed.

Originalartikel: http://finans.dk/erhverv/ECE9821838/groent-gennembrud-kraftvaerksspecialister-salgsklar-efter-rekordaar/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094