23948sdkhjf

EU-støtte skal hjælpe Thürmers guldæg på vej

Thürmer har i mere end 100 år produceret værktøjer på traditionel vis. Men med et projekt til en samlet værdi af 12 mio. kr., inklusive støtte fra EU’s Eurostar-projekt, vil Hvidovre-virksomheden nu forsøge at gribe fremtiden. Det skriver Børsen.  

I samarbejde med de to norske virksomheder Sintef og Tronrud Engineering vil Thürmer lave 3D-printede værktøjer. Det skal gøre fremstillingen lettere, hurtigere og med mindre brug af køle- og smøremidler.

Thürmer har 3D-patentet, mens Sintef skal lave beregningerne i projektet, og Tronrud Engineering skal lave printene. På sigt forventer Thürmers administrerende dierktør Erick Thürmer dog, at virksomhederne selv vil kunne printe værktøjerne med 3D-printere.

- Vi har nu fået et lille skub til en virksomhed, som har bevist, at den kan tænke anderledes og faktisk lave – og jeg tør næsten ikke sige det, for i Danmark kan vi ikke tillade os at sige den slags - men den kan måske lave noget, der ligner den næste Novo. Og der ligger altså mange små virksomheder i Danmark, som med et lille skub kunne blive noget helt fantastisk, siger Erick Thürmer til Børsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078