23948sdkhjf

Nord Gear Danmark og Pronor IndustriTeknik indgår strategisk samarbejde

Nord Gear Danmark og Pronor IndustriTeknik indgår strategisk samarbejde. Samarbejdet betyder, at Pronor IndustriTeknik skal være servicepartner for Nord Gear i Danmark, og skal stå for service og reparation af Nord Gear Danmarks produkter på det danske marked.  Det oplyser de to virksomheder i en pressemeddelelse.

Per Henrik Juhl, administrerende direktør, Nord Gear Danmark, udtaler, at de valgte Pronor IndustriTeknik, fordi de søgte en dygtig servicepartner, som havde kompetencer indenfor flere områder. Den nye partner skulle kunne servicere og reparere virksomhedens mange forskellige gear og gearmotorer samt styringer.

Per Henrik Juhl fortsætter:

- Samarbejdet er vigtigt, fordi vi nu kan tilbyde en total løsning til vores større kunder og maskinbyggere på det danske marked.

Administrerende direktør Søren Nedergaard, Pronor IndustriTeknik, er glad for det nye samarbejde og udtaler, at Nord Gear Danmark er en vigtig partner for Pronor:

- Arbejdet med service og reparation af gear og gearmotorer falder helt ind under vores kernekompetencer. Samarbejdet betyder også, at vi nu kan tilbyde Nord Gear Danmarks brede produktprogram af kvalitetsgear og gearmotorer til vores kunder indenfor proces- og forsyningssektoren. Vi ser frem til et langvarigt og konstruktivt samarbejde med Nord Gear Danmark.     

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079