23948sdkhjf

Pronor IndustriTeknik på sjællandsk opkøb

Med opkøbet har virksomheden nu en afdeling på Sjælland.

Pronor IndustriTeknik har opkøbt Haslev Elektro og har dermed anlagt deres første sjællandske afdeling. 

Det fortæller Pronor i en pressemeddelelse.

Pronor er en servicevirksomheden inden for reparation af elmotorer, gear og pumper. Haslev-afdelingen bliver Pronors sjette i landet, men den første på Sjælland. De øvrige afdelinger ligger i Aarhus, Aalborg, Herning, Middelfart og Ringe.

- For os har det været vigtigt at styrke vores service på Sjælland yderligere med egen afdeling, da flere af vores kunder opererer eller producerer over hele landet. Derfor er jeg rigtig glad for, at det mål nu er nået med et køb af Haslev Elektro. Virksomheden har et stærkt omdømme blandt industrikunder i området, nogle dygtige teknikere og et moderne elektromekanisk værksted, siger Søren Nedergaard, administrerende direktør hos Pronor IndustriTeknik.

Haslev Elektro er grundlagt i 1957, men har siden 1974 været ejet og drevet af Hans Jørgen Rasmussen.

- Jeg blev meget glad, da Søren Nedergaard kontaktede mig for et muligt køb. Det var det helt rigtige tidspunkt, og for mig er salget en god måde at begynde at trappe ned på. Det har også været vigtigt for mig, at Pronor ønsker at drive virksomheden videre – ikke mindst af hensyn til vores loyale medarbejdere, siger Hans Jørgen Rasmussen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11