23948sdkhjf

Nyt om navne: Moldow opruster

Holsted-virksomheden har ansat ny documentation & QA manager.

Carsten Hembo er tiltrådt en nyoprettet stilling som documentation & QA manager hos Moldow.

- Med fortsat stigende krav til dokumentation og certificering er det essentielt for os, at vi følger med tiden og sikrer, at vores produktionsmetoder og produkter lever op til gældende krav. Til det har vi brug for en erfaren og kompetent medarbejder, og det får vi uden tvivl i Carsten Hembo, fastslår K. Preben Hansen.

Carstens Hembos ansvarsområder i virksomheden bliver at stå for alt, der vedrører dokumentation, CE-mærkning, ATEX-godkendelser og certificeringer og sikre, at alle produkter lever op til gældende krav.

– Carsten er en af de bedste indenfor sit felt, og vi er utroligt stolte over, at han har takket ja til en stilling hos os. Jeg ser frem til, at Carsten i samarbejde med vores dygtige medarbejdere kommer til at løfte vores niveau på disse områder til gavn for både vores agenter og kunder og dermed sikre grundlaget for vores forsatte ekspansion, slutter K. Preben Hansen.

Ud over ansvarsområderne hos Moldow bliver Carsten ligeledes ansvarlig for dokumentation og kvalitetssikring i søstervirksomheden BarkerBille, som sælger industriventilatorer.

Carsten Hembo kommer fra en stilling som conformity assessment engineer hos Cimbria.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125