23948sdkhjf

Nyt om navne: Tick Cad opruster

Med ansættelsen af Dora Pinter udvider Tick Cad sin support-kapacitet og på sigt staben af undervisere i Inventor og Tick Tool.

Tick Cad har ansat Dora Pinter som application engineer og teknisk supporter. Hendes funktion bliver at supportere Tick Cads kunder.

 Dora er ekspert i Inventor og en række tilhørende områder såsom produktudvikling, robotsimulering, CNC og projektstyring. I første omgang kommer hun til at arbejde med support på Inventor og Tick Tool. På lidt længere sigt er det planen, at Dora også skal bistå med undervisning.

- Jeg kan virkelig godt lide det her. Jeg har haft de første samtaler med kunder, og selvom jeg stadig har meget at lære, er det sjovt, siger Dora Pinter.

 Dora kommer oprindeligt fra Ungarn og har en ingeniørrettet uddannelse med fokus på design i 3D-Cad og Inventor. Efter endt uddannelse i Ungarn tog hun i 2014 til Danmark. Her tager hun sin bachelor i Mechanical Engineering med speciale i innovation and product design fra VIA University College i Horsens. Inden hun kom til Tick Cad arbejdede hun i Silkeborg for Grouleff, der producerer hospitalsudstyr.

- Det er godt at være tilbage i Horsens, og jeg synes, det er en dejlig arbejdsplads, siger Dora Pinter.

Ansættelsen af Dora Pinter er en af tre nyansættelser hos Tick Cad i august.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078