23948sdkhjf

Nyt partnerskab om 3D-scanning

Der har været fart på hos software-virksomheden Tick Cad. Den kun syv år gamle virksomhed har allerede modtaget sin tredje gazelle, og nu indgår virksomheden et samarbejde med Leica Geosystems for at kombinere de to virksomheders viden og kunnen inden for det voksende 3D-scanningsområde.

- Det er en gensidig forelskelse, der ligger bag partnerskabet. Vi har en helt særlig knowhow om de data, som Leicas scannere producerer. Og når vi lægger hver vores kunnen sammen, så står både vi og vores kunder stærkere, fortæller Leif Jessen Hansen, der er partner og projektsalgschef i Tick Cad, i en pressemeddelelse.

Også hos Leica Geosystems er de begejstrede for det nye samarbejde:

“Vi er glade for, at Tick Cad har set et større og bedre potentiale i os. Tick Cad er ekstremt dygtige til at benytte den data, vores 3D-scannere leverer, hvilket giver et rigtig flot slutprodukt. Det her samarbejde sender brugen af 3D-scanning til nye højder, udtaler Henrik Wiese, der er direktør i Leica Geosystems Danmark.

3D-scanninger bruges indenfor en lang række industrier. I forbindelse med opbygning eller renovering af maskiner og bygninger er det nemlig både arkitekter og bygningskonstruktører såvel som ingeniører og maskinbyggere, der bruger scanningerne. Hos Tick Cad har de blandt andet specialiseret sig i at omsætte data fra 3D-scanningen til præcise 3D-tegninger til slutbrugeren.

De to virksomheder håber på, at det nye samarbejde kan få nye industrier til at få øjnene op for, hvad 3D-scanninger kan gøre for dem.

- 3D-scanning er helt sikkert fremtiden. Den er præcis, alsidig og tidsbesparende. Vi håber selvfølgelig, at Tick Cads brugere får øjnene op for vores ydelser, ligesom vores kunder helt sikkert kommer til at kunne drage fordel af Tick Cads løsninger. Vi glæder os til at komme rigtigt i gang med samarbejdet og udnytte synergien, siger Henrik Wiese fra Leica Geosystems.

Leica Geosystems har historisk set beskæftiget sig en del med enorme anlægsbyggerier som fx broer og metro, mens Tick Cad, der er forhandler af blandt andet CAD-software fra Autodesk til industri og byggeri, generelt har supporteret blandt andre arkitekter og ingeniører med at optimere virtuelle 3D-modeller.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079