23948sdkhjf

Universal Robots i ny jysk alliance

Der er fremtid i robotter. Derfor har Olsen & Strøh Automation nu valgt af blive forhandler af en prisvindende robot.
Fynske Universal Robots kan nu føje det Kolding-baserede Olsen & Strøh Automation til listen over forhandlere, der i dette tilfælde sælger robotter til maskinindustrien. Det er der flere gode grunde til, fortæller direktør Morten Rasmussen.

- Vi er en nyere virksomhed, og vi vil gerne være opdateret på markedet. Robotten er et produkt, der efter vores mening er god fremtid i, og som derfor kan sikre, at vi kan fortsætte vores gode vækst, fortæller Morten Rasmussen.

Store forventninger til salget
Det har haft stor betydning for virksomhedens valg af den fynske robot, at den kan køre uden afskærmning. Og så er den dansk - helt præcist fynsk.

- Vi har meget store forventninger og regner med at kunne sælge en del robotter, da denne har en stor fordel frem for andre, da den er væsentlig billigere end konkurrenternes, og så er den nem at implementere og programmere, siger Morten Rasmussen.

Robotten fra fynske Universal Robots har for nylig vundet den eftertragtede engelske MWP-pris for bedste automationsystem, oplyser virksomheden med hovedsæde i Odense. I dag har Universal Robots ca. 50 forhandler fordelt på 15 lande verden over.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093