23948sdkhjf

Stor opbakning til Værktøjsmaskiner 2011

Med mindre end seks måneder til start mønstrer udstillerne fuld opbakning til messen Værktøjsmaskiner 2011. Og med god grund, fremhæver arrangørerne, for der efterspørges nu igen produktionsudstyr efter lang tids stilstand.
Som optakt til Værktøjsmaskiner 2011, metalbranchens nye messe, der holdes i Odense den 22. til 25. marts, viser mange af markedets førende udbydere af maskiner, værktøj og udstyr til moderne metalbearbejdning tydeligt deres opbakning til messen.

- Vi er glade for den høje grad af synlighed allerede nu hos såvel egne medlems-virksomheder som hos de øvrige udstillere, siger formanden for Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF, direktør Kim Nielsen, Yamazaki Mazak Danmark.

Maskiner, pladebearbejdning og Cad/Cam
En rundtur hos leverandørerne afslører en fremtrædende placering af messens logo på hjemmesider og i annoncer hos producenter og salgsselskaber og stadig flere følger.

- Det har været en klar målsætning for os i DVF, at vi gerne vil rumme alle relevante produktområder inden for metalbearbejdning i almindelighed og CNC-værktøjsmaskiner i særdeleshed. Og vi glæder os over, at flere er tilsvarende glade for initiativet, fastslår Kim Nielsen.

Udover maskiner til spåntagning og pladebearbejdning rummer Værktøjsmaskiner 2011 også Cad/Cam, CNC-styringer, køle- og smøremidler, måleteknik samt robotter og automation.

Forventer stigende interesse
I de kommende måneder intensiveres besøgermarkedsføringen, og med udgangspunkt i en flot start regner arrangørerne i DVF, såvel som medarrangørerne i Brancheforeningen Værktøj & Værktøjsmaskiner, VOV, på fortsat stigende interesse frem mod messen.

- Messen falder på et godt tidspunkt. Markedet er vendt, og efterspørgslen på effektivt produktionsudstyr til metalbearbejdning igen er oppe i omdrejninger, siger Kim Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.345