23948sdkhjf

Værktøjsmaskiner gentages i 2014

Fagmessen Værktøjsmaskiner 2011, der blev holdt i sidste uge i Odense Congress Center, levede op til sit formål. Der var stor interesse for ny produktionsteknologi, og messen afholdes igen i 2014.
Målet med fagmessen Værktøjsmaskiner 2011 i Odense i sidste uge var at give danske leverandører lejlighed til, på dansk grund, at præsentere morgendagens højt automatiserede produktionsmuligheder ved at stille skarpt på bearbejdningsmaskiner, robotter og stadigt mere effektive værktøjsløsninger.

Messen skulle også gerne understrege, at der, på trods af et dybfrossent investeringsklima de seneste par år, er mere end almindeligt liv i den danske metal- og maskinindustri. Og i branchens leverandører.

- Jeg tror, messens mål er nået og missionen dermed løst, siger direktør Kim Nielsen, Yamazaki Mazak Danmark, formand for Dansk Værktøjsmaskinforhandler Forening, DVF.

Næsten 5.000 besøgende
- Det er min klare opfattelse, at kvaliteten af de besøgende og deres store interesse sætter streg under en voksende investeringslyst, siger han, og mener samtidig, at succesen danner solid grobund for at gentage Værktøjsmaskiner igen i 2014.

Messen, der løb fra 22. til 25. marts, markerede et skift i forhold til de ofte bredere og mere omfattende industrimesser. Messen koncentrerede sig således om CNC-værktøjsmaskiner og mulighederne for at optimere og hente yderligere produktivitet.

Messen blev besøgt af 4.952 fagfolk fra den danske metalindustri.

Super oplevelse for industrien
Messen skulle have været afholdt i 2010, men blev flyttet et år som følge af krisen.

- Vi er glade for, at vi traf beslutningen om at rykke messen. Tidernes ugunst taget i betragtning var det oplagt, og med årets messe har den danske metalindustri fået en absolut super oplevelse, siger Kim Nielsen.

- Efter en periode med meget lav aktivitet oplever vi nu stigende interesse for køb af maskiner og udstyr. Ikke i nærheden af det niveau vi lå på, da vi skabte messen, men nok aktivitet til en vis positivisme og ikke mindst en meget stor lyst fra forhandlerne til at vise den danske metalindustri de seneste muligheder, siger Kim Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094