23948sdkhjf

Gea Process Engineering får ordre fra vietnamesisk mejeri

Firmaet skal levere et komplet anlæg til Vinamilk, der er Vietnams førende mejeriproducent. Ordren har en værdi på over 220 mio. kr.
Gea Process Engineering har sikret sig en ordre til en værdi på over 220 mio. kr. i Vietnam.

Virksomheden skal levere et komplet anlæg til forarbejdning af mælk til modermælkserstatning til de vietnamesiske forbrugere.

Ordren er selskabets hidtil største i 2010.

- Vi er meget tilfredse med denne ordre, fordi ved at levere komplette produktionslinjer kan vi garantere, at Vinamilk får fuldt optimerede produktionsfaciliteter, siger Claus Siegaard, Business unit manager for GEA Process Engineering i Singapore.

Modermælkserstatning
Anlægget bliver leveret til Vinamilk, der er en vietnamesisk ejet mejerikoncern og dominerende på det vietnamesiske marked. Det bliver Vinamilks til dato største investering.

De to proceslinjer vil hver have en kapacitet til at producere fire ton modermælkserstatning i timen.

Produktionsstart i 2012
Produktionen af modermælkserstatning er planlagt til at begynde i august 2012, og mejeriet skal levere produkter både til hjemmemarkedet i Vietnam samt Vinamilks eksportmarkeder.

De to produktionslinjer vil blive placeret i nærheden af Ho Chi Minh City.

Dansk teknologi markedsleder i Asien
På markedet for store tørreanlæg til babymad er GEA Proces Engineering global markedsleder, og selskabets danske CEO Anders Wilhelm ser ordren som et positivt markedssignal for den danske forretning:

- Asien og Stillehavsregionen er der, hvor vi vokser mest og ser den største lyst til at investere i nye produktionsanlæg. Denne ordre og ikke mindst størrelsen på ordren styrker vores optimisme i forhold til markedsudviklingen i den del af verden, siger Anders Wilhelm, og fortsætter:

- I en tid hvor konkurrencen fra Østen stiger, er jeg særligt stolt over, at vi med en danskudviklet teknologi er konkurrencedygtige i denne region.

GEA Proces Engineering skal som en del af ordren også forestå installationen og opstarten af hele forarbejdningslinjen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109