23948sdkhjf

Avis: Esbjerg stadig mulighed for Siemens-fabrik

Offentlige besparelser i Storbritannien kan gøre det uattraktivt for Siemens at bygge en ny, stor offshore-fabrik i landet.
De britiske politikere er for øjeblikket i gang med at vende hvert et pund for at få bedre balance i de offentlige finanser, og det kan komme til at ramme investeringerne i vindmølleindustrien. Det skriver The Guardian ifølge Berlingske Business.

Kilder i det britiske klimaministerium forklarer til avisen, at man netop nu er i gang med at revurdere ombygninger af havne i det nordøstlige England for 500 mio. kr.

Ombygninger er nødvendige
Netop en ombygning af havnene i England er en nødvendighed, hvis man vil tiltrække de store producenter inden for offshore-vindmøller.

Blandt dem er Siemens, der i foråret besluttede, at en ny nacellefabrik skal ligge i netop Storbritannien og ikke i Esbjerg, som ellers var den nærmeste konkurrent. Dengang sagde CEO for Siemens Wind Power, Jens-Peter Saul:

- Væksten forventes at blive stor i Storbritannien, så ved at være tættere på markedet, tættere på vores kunder og tættere på projekterne, bliver vi mere konkurrencedygtige. Vores mål er klart at styrke vores position som markedsleder i Storbritannien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126