23948sdkhjf

Rool Maskinfabrik køber op i Indien og skifter navn

Den sydjyske maskinfabrik er nu blevet eneejer af et joint venture i Indien.
I 2003 startede Rool Maskinfabrik, EC Maskinfabrik A/S og LSJ Sourcing & Consulting et fælles selskab med det formål at drive en maskinfabrik i Indien. Fabrikken blev åbnet i 2004 med et produktionsareal på 1.800 kvadratmeter og en administration på 400 kvadratmeter.

Efter en lidt vanskelig start har fabrikken Danish Steel Cluster Pvt. Ltd., Bangalore, udviklet sig meget positivt og er i år blevet udvidet med yderligere 500 kvadratmeter. Kundeporteføljen spænder bredt, lige fra inventarbranchen til vindmølleindustrien, og senest er også jernbanesektoren kommet med på listen over kunder.

Vil være mere internationale
I 2007 købte Rool Maskinfabrik og LSJ Sourcing & Consulting, EC Maskinfabriks andel af fabrikken, og i september i år har John Roth (Rool Maskinfabrik) købt LSJ´s andel af den indiske fabrik, og dermed står Rool som eneejer af fabrikken.

- Jeg har store forventninger til udviklingen i vores indiske selskab, og ser store muligheder for Rool internationalt. Vores fabrikker i Indien og Kina styrker vores konkurrenceevne, især fordi den kvalitet, som vi kan levere fra Indien og Kina, er fuldt på højde med den kvalitet, som vi leverer fra vores danske fabrik, og det vil helt sikkert have en positiv effekt for Rool - og ikke mindst for vores kunder, siger John Roth.

Rool Maskinfabrik har i september skiftet navn og selskabsform til Rool Denmark AS. Samtidig har man samlet alle selskaberne under fællesnavnet Rool Group. Navneskiftet sker med baggrund i det øgede fokus på det internationale marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109