23948sdkhjf

Door System afblæser finanskrisen

Firmaet er i rigtig positiv udvikling. 1. oktober 2010 overtager Door System A/S salg og produktion af PVC bændelgardiner fra Miljø og Teknik Dørsystemer ApS i Rødekro.
Door System A/S har fra 1. maj i år overtaget alle dør- og portaktiviteter hos Miljø og Teknik Dørsystemer ApS i Rødekro fra Finn Andersen, som har valgt at gå på pension.

Helt i tråd med aftalen har Miljø og Teknik Dørsystemer ApS beholdt salg og produktion af pvc bændelgardiner i selskabet, og disse aktiviteter overgår nu til Door System, hvorefter den endelige overtagelse er gennemført.

Med på sidelinjen
- Vi har været utrolig glade for at have haft Finn Andersen med på sidelinjen i overgangsperioden, udtaler Preben Søndergaard, direktør i Door System, og fortsætter:

- Finn har en masse viden, som vi har kunnet gøre brug af, og som har været meget nyttig i forbindelse med implementeringen af Miljø og Teknik Dørsystemer ApS’ aktiviteter i vores egne.

Ser lyst på fremtiden
Efter overtagelsen består Door System A/S’ aktiviteter nu af fem hovedområder, som er frost- og kølerums døre/porte, hurtiggående rulleporte, døre til detailhandlen (ståldøre og svingdøre), pvc bændelgardiner samt service og montage.

Door System har siden foråret været inde i en rigtig positiv udvikling, og med overtagelsen af Miljø og Teknik Dørsystemer er der skabt et godt fundament for den fremtidige vækst.

- Vi ser lyst på fremtiden, og finanskrisen er afblæst for Door System A/S’ vedkommende, udtaler en tilfreds Preben Søndergaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078