23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny mand i spidsen for Hostas rørlaserafdeling

Peter Martin Nielsen er blevet ansat som afdelingsleder for Hostas rørlaserafdeling.
I juli offentliggjorde Hosta, at man havde indkøbt en ny rørlaserskærer, og at man derved ville starte en ny afdeling. Nu har den nordjyske underleverandør fundet manden, der skal stå i spidsen for afdelingen.

Peter Martin Nielsen kommer fra en stilling hos Helens, hvor han var ansvarlig for koncernens aktiviteter inden for rørlaserskæring i Aalborg, men da disse blev flyttet til Fyn, søgte han nye udfordringer.

Starter roligt ud
- Så kom der et tilbud fra Hosta, som jeg ikke kunne sige nej til. Her skal jeg sørge for, at det nye forretningsområde kommer op at køre og selvfølgelig varetage den daglige drift, siger Peter Martin Nielsen, der i alt nåede at være otte år hos Helens.

- Planen er, at vi starter stille og roligt – vi satser på leveringssikkerhed og kvalitet. I første omgang tager vi kun ordrer ind, vi er sikre på at kunne honorere på ét skift – vi skal have baglandet i orden, inden vi kaster os ud i den helt store satsning. Men allerede inden jul forventer vi at udvide til to skift, forklarer Peter Martin Nielsen.

Hostas nye rørlaserskærer kan håndtere emner op til Ø250 mm. Maskinen, af mærket Trumpf, har et 9.200 mm råvaremagasin og 6.000 mm færdigvarehåndtering. Dermed er der tale om landets største maskine.

Mange henvendelser
Peter Martin Nielsen tiltrådte officielt hos Hosta 1. september, og den første måned er gået med at sætte sig ind i virksomhedens forretningsgang. Nu begynder rørlaserskære-kunderne dog for alvor at røre på sig.

- I første omgang er det hovedsageligt Hostas eksisterende kunder, vi målretter vores indsats, og det har indtil videre givet pote. Vi har i hvert fald fået en del henvendelser, så jeg sidder med mange tegninger og sender tilbud ud for øjeblikket, lyder det fra Peter Martin Nielsen.

Udover ham selv er der indtil videre en medarbejder tilknyttet rørlaserskæren, men derudover er det planen, at der skal overflyttes en ekstra person fra virksomhedens almindelige laser-afdeling, når behovet opstår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062