23948sdkhjf

Gazelle vil være størst på biomassefyrede kraftvarmeanlæg

DP Clean Tech Europe vil i løbet af de næste fem år udvikle sig til at være verdens største udbyder af biomassefyrede kraftvarmeanlæg.
- Det er vores erklærede mål, og det er et mål, vi nok skal nå, siger adm. direktør Ian A. Laski, DP Clean Tech Europe til dagbladet Børsen.

Virksomheden har netop placeret sig på førstepladsen over de hurtigst voksende virksomheder i Sønderjylland med en vækst gennem de seneste fire år opgjort til 478 %.

Fra 800 mio. til 3 mia. kr.
Den voldsomme vækst skal hentes i Europa, Kina og den øvrige del af Asien, og Ian A. Laski forudser, at man i 2013 vil have en samlet omsætning på 3 mia. kr.

Sidste år lå den samlede omsætning på lidt over 800 mio. kr.

Bliver i danmark
Ledelsen i DP Clean Tech Europe har ingen planer om at forlade Danmark.

- Nej, vi flytter ikke ud af Danmark, og det hænger sammen med, at Danmark i sig selv er et brand internationalt, når man taler og miljø og alt, hvad der er grønt. Så det være dumt at forlade landet med det grønne image, siger Ian A. Laski, der samtidig kan oplyse, at man i øjeblikket er ved at modernisere og udvide sine produktionsfaciliteter i Tønder.

Her skal nye højteknologiske proceslinjer være med til at gøre fabrikken til den absolut førende på området i hele Europa.

For yderligere at understrege virksomhedens tilfredshed med at have Danmark som udgangspunkt for sine globale aktiviteter søger virksomheden netop nu nye medarbejdere til sine faciliteter i Tønder, Esbjerg og Glostrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078