23948sdkhjf

Lundsby Bioenergi vil seksdoble salg af biogasanlæg

Hos nordjyske Lundsby Bioenergi A/S er det især udenlandske kunder, der er med til at sparke salget af biogasanlæg igang. Direktøren forventer en seksdobling af salget i 2010.
Sidste år var et særdeles stille år, hvor det samlede salg lå på omkring 10 mio. kr. for den lille nordjyske virksomhed Lundsby Bioenergi, der har gjort det til sin levevej at sælge biogasanlæg til hovedsageligt udenlandske kunder, selvom efterspørgslen fra danskerne da også er stigende, skriver dagbladet Børsen.

Forventer at runde 60 mio. kr.
Direktøren for selskabet Erik Lundsby fortæller, at han i år forventer at sælge biogasanlæg for mindst 60 mio.kr. Og han er allerede godt på vej.

I år til dato har han solgt anlæg for 40 mio. kr., heriblandt finder man den hidtil største ordre på et tocifret millionbeløb. Det kommer fra en dansk landmand, selvom kunderne overvejende er udenlandske.

Fokus på Storbritannien, Irland, Tyskland og Skandinavien
Erik Lundsby fortæller, at man i øjeblikket mærker en stor lyst til at investere i biogasanlæg, og derfor holder øje med nærmarkederne Storbritannien, Irland, Tyskland og Skandinavien.

-Vi var nødt til at fokusere og udvælge de markeder, hvor vi hurtigt er i gang, siger Erik Lundsby.

Han har netop haft besøg af tre landmænd fra Irland, hvor Lundsby Bioenergi har allieret sig med en samarbejdspartner.

Omkring halvdelen af virksomhedens omsætning hentes i udlandet, og man har allerede leveret fire anlæg til Norge og to til Tyskland, hvor der årligt bygges omkring 500 biogasanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125