23948sdkhjf

Kongehuset lagde vejen forbi Frese

Torsdag var der fornemt besøg hos den vestsjællandske metalvirksomhed, da Dronning Magrethe og Prins Henrik kiggede forbi.
Regentparret var på officielt besøg i Slagelse, og i den forbindelse blev det til en rundtur på Frese. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

De blev modtaget af direktør for Frese Holding, Johnni Frese. Søren B. Olsen og Jesper B. Hansen, direktører for henholdsvis Frese A/S og Frese Metal- & Stålstøberi A/S, viste sammen med repræsentanter fra familien Frese de kongelige gæster rundt på virksomhederne.

Helt tæt på produktionen
Dronningen besøgte koncernens metal- og stålstøberi, og kom helt tæt på de store smelteovne, hvorfra blandt andet gear og pumpehuse til skibe bliver støbt.

Prins Henrik fik indblik i processen omkring fremstilling af dynamiske reguleringsventiler til køle- og varmeanlæg - produkter som Frese producerer til verdensmarkedet. Prinsen kunne følge ventilerne fra form til færdigt produkt.

- Vi er meget stolte og beærede over, at regentparret har valgt at lægge Frese ind i programmet under deres besøg i Slagelse, siger Johnni Frese, der er søn af Børge Frese, som i 1944 startede det dengang lille støberi i en kælder i Slagelse. Frese-koncernen er fortsat ejet af familien Frese.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078