23948sdkhjf

Jagi A/S overtager beslagfabrik

Den sydjyske underleverandør har overtaget Lunderskov-virksomheden VJ Beslag.
Overtagelsen er sket med virkning fra 1. september, og det betyder en forøgelse af Jagi A/S’ omsætning og medarbejdertal på ca. 40 %.

- Det betyder også en udvidelse af vores kompetencer – VJ Beslag er stærke inden for inventar, inventarløsninger og specialmøbler, som vi nu vil tilbyde vores eksisterende kunder, forklarer direktør for Jagi A/S, Michael Mikkelsen.

Produktionsmæssige synergier
Han regner med, at VJ Beslag vil komme til at komplementere den sydjyske maskinfabrik godt.

- De arbejder inden for et kompetenceområde, hvor man stiller højere krav til finish, end vi umiddelbart har arbejdet med, når vi snakker svejsekomponenter. Vi er fortrinsvis en stansevirksomhed. Der hvor vi har set synergi er rent produktionsmæssigt, hvor vi forventer at vores kompetencer kan kombineres fint, siger Michael Mikkelsen.

Martin Jensen, der har stået for produktionen i VJ Beslag, fortsætter i Jagi A/S, og kunderne vil i den forbindelse ikke opleve nogen ændringer.

Tager underleverancer hjem
På længere sigt er det dog planen, at de to virksomheder skal slås sammen til én:

- Vi forventer inden for overskuelig fremtid at rykke de to virksomheder sammen for at udnytte synergierne og derigennem styrke selskabet. På den måde regner vi med at opnå den stabilitet og det indtjeningsgrundlag, vi havde før krisen, lyder det fra Michael Mikkelsen, som slutter:

- Men også på kort sigt vil vi kunne opnå synergier, idet en del af de komponenter VJ Beslag bruger hidtil har været produceret hos andre underleverandører. Dem vil vi nu selv kunne fremstille her hos Jagi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099