23948sdkhjf

Salgs- og marketingdirektør forlader Damstahl for at blive selvstændig

Damstahls salgs- og marketingdirektør, Michael Lund, forlader virksomheden senest ved udgangen af februar 2011. Han indtræder som medejer i et HR-konsulenthus.
Michael Lund, der kom til Damstahl i 2006, bliver i firmaet i nogle måneder endnu for at sikre en betryggende og gnidningsløs overdragelse af sine ansvarsområder.

- Michael har været en god og stærk holdspiller i Damstahl, og jeg er ked af, at han nu har valgt at forfølge en drøm om at blive selvstændig, men jeg ønsker ham af hele mit hjerte held og lykke fremover, siger administrerende koncerndirektør hos Damstahl, Mikael Sthaalros.

Jagten går ind på afløser
- Den styrkelse af vores salgs- og marketingarbejde, der var tanken med Michaels ansættelse, har vist sig at være rigtig. Den har betydet, at jeg har kunnet koncentrere mig om den overordnede strategi og være tryg ved, at salg og marketing fungerer godt. Den kombination har sikret Damstahl en endnu stærkere position på et stærkt konkurrencepræget marked, tilføjer Sthaalros.

På den baggrund går Damstahl straks i gang med at finde en afløser til Michael Lund.

- Og med vores position på markedet er jeg ikke i tvivl om, at vi vil få en god liste af kandidater at vælge mellem, fastslår Mikael Sthaalros.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087