23948sdkhjf

Preben Z. opkøbt af nordisk koncern

Preben Z. er blevet en del af en større nordisk koncern for at få tilgang til flere produkter og for at kunne tilbyde sine kunder nye løsninger.
Familien, bag virksomheden Preben Z. Jensen A/S der har en stærk position på markedet indenfor afkortning, afgratning, slibning, polering og affedtning, har valgt at sælge virksomheden til Beijer-Tech AB.

Beijer-Tech har ved købet lagt vægt på at kunne beholde hele den eksisterende organisation inklusiv direktørerne Jørgen og Jesper Nielsen, der er brødre og sønner af den tidligere direktør Ben Nielsen.

Stor betydning for Preben Z.
- For Preben Z. Jensen A/S betyder det at være del af en større koncern, at vi kan få tilgang til flere produkter og udvide servicen for alle eksisterende kunder, udtaler direktør Jørgen Nielsen.

- Vi får herved en kæmpe mulighed for at komme ud og tilbyde kunderne nogle nye løsninger, og det ser vi meget frem til i de næste måneder, fortsætter Jesper Nielsen.

Beijer-Tech er et industrielt handelsfirma der opererer indenfor de samme brancher som Preben Z. Beijer-Tech AB har hidtil været aktive i Sverige, Norge og Finland. Nu har de ved købet af Preben Z fået opfyldt et ønske om at være repræsenteret i hele Norden. Beijer Tech AB er en del af den svenske koncern Beijer Alma AB, der er noteret på børsen i Stockholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093