23948sdkhjf

Automatik 2010: Jyderne flokkes om Hydac

Langeskov-virksomheden er veteraner på Automatik-messen. Besøget i Brøndby Hallen har pudsigt nok budt på flest jyske besøg på virksomhedens stand indtil videre.
Blandt de produkter der får et par ekstra rosende ord med i salgstalen i år på Hydac’s stand er Red Fox, som blev en del af koncernen i 2008.

- Det er et system, som kan reducere tankvolumen og fjerne vand og luft fra olie ved hjælp af vakuum. Olien holder tre gange så længe og systemet giver lavere vedligeholdelse, fortæller Lasse Petersen på Hydac’s stand.

En rød ræv i fokus
- I første omgang vil vi prøve at afsætte det til de store energiselskaber. Det er meget velegnet til transformere, hvor man kan forlænge levetiden, fortsætter han.

Udover Red Fox har Hydac også medbragt en række andre produkter fra koncernens omfattende produktkatalog.

- Vi har selvfølgelig en række af vores andre produktområder med inden for fx partikelmåling, offline filtrering, måleudstyr, elektronik, kølere og pumpestationer, lyder det fra Lasse Petersen.

Opsvinget måtte gerne komme hurtigere
Generelt er han godt tilfreds med førstedagen, om end han gerne havde set lidt flere hydraulik-kunder. Til gengæld var der intet galt med stemningen hos de kunder, der lagde vejen forbi standen.

- Der har absolut været en positiv stemning hos dem, vi har talt med. De fleste er nok ovre krisen, men det går ikke helt så hurtigt, som mange kunne ønske, fortæller Lasse Petersen, der håber at kunne lokke lidt flere af de sjællandske kunder til standen i de kommende dage:

- Dem vi har set flest af i dag er faktisk kunder fra Jylland, siger Lasse Petersen og tilføjer, at det var lige modsat, da Hydac sidste år var at finde på HI-messen i Herning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391