23948sdkhjf

Nye trinløse og modulopbyggede Lutz pumper

Automatik 2010: Axflow A/S, som har repræsenteret de kendte “gule Lutz fad- og beholderpumper” i mange år, præsenterer på Automatik 2010 en ny generation af pumper med trinløs væskeregulering samt start/stop funktioner. Pumpen er designet til optimal tømning af fade og beholdere.
Pumpen B2 Vario i flere størrelser er designet med trinløs væskeregulering og udstyret med start/stop funktioner til kontrol af mindre og større mediemængder ved tømning og aftapning samt påfyldning af kemikalier, syrer, lud, og andre medier fra fade og beholdere.

Den trinløse regulering af elmotoren, og dermed hastigheden og mængden af væsken fra tappepistolen, er afhængig af væskens viskositet og vægtfylde.

Brugeren kan nemt og hurtigt med en håndbevægelse på pumpens top, dreje denne og langsomt regulere væskemængden fra pumpens laveste omdrejningstal til de omdrejninger, som skal løse en given opgave.

Lutz B2 Vario pumpen er monteret med en meget støjsvag motor og derfor velegnet til indendørs opgaver, fx i laboratorier, kemi- og teknikrum.

Det ergonomiske design giver en let og sikker betjening med det integrerede håndtag og tappepistolen. Der er integreret ophæng hvor tappepistol og kabel kan hænge på pumpen.

Lutz pumpen kan leveres med tre forskellige dykkedybder til tømning af dunke, fade og beholdere. Dybden kan enten være til 500, 700 eller 1.000 mm.

Pumpeenheden kan leveres i polypropylen PP eller i rustfrit syrefast stål DIN 1.4571. Pumpen har en kapacitet op til 75 liter pr. minut. Den maksimale løftehøjde er 7 mVs.

Et pumpesæt består af pumpe, 1,5 meter pvc-slange, vægbeslag og tappepistol i polypropylen. Pumpen har 1” gevindtilslutning og DN19 slangestuds. Som tilbehør kan pumpen tilbydes med et flowmeter.

Lutz B2 Vario pumpen kan løse de fleste forekommende fad- og beholderopgaver. Lutz pumpeprogram er så stort, at AxFlow altid kan levere en optimal transportløsning og sikkerhed, hvor der fx forekommer støvfyldte, brandfarlige og eksplosionsfarlige miljøer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125