23948sdkhjf

Varmeca motor eller gearmotor med elektronisk hastighedsregulering integreret i klemmekassen

Automatik 2010: Stadig højere ydelse og stadig samme brugervenlighed. Det er to af kendetegnene ved Varmeca motor eller gearmotor med elektronisk hastighedsregulering integreret i klemmekassen, som Leroy-Somer Danmark præsenterer på Automatik 2010.
Varmeca-serien er blevet udvidet og rummer i dag det bredeste udvalg på markedet fra 0,25 til 11 kW. Samtidig er der kommet større alsidighed, idet motorer med nominel effekt på henholdsvis 0,25 - 0,37 – 0,55 – 0,75 – 0,9 – 1,1 – 1,5 – 1,8 – 2,2 – 3 – 4 - 5,5 – 7,5 – 9 og 11kW nu fås med både 2, 4 og 6 poler.

Samtidig er ydelsen blevet højere, idet Varmeca 30’s vektorstyring, kombineret med de mange foruddefinerede konfigurationer, opfylder behovene i alle applikationer. Med encoder er der endvidere mulighed for en hastighedsregulering af største nøjagtighed. Takket være den nyeste styringsteknologi og Leroy-Somers knowhow inden for drivsystemer kan Varmeca 30 garantere et konstant drejningsmoment ved alle driftshastigheder.

Varmeca, der er resultatet af flere års udvikling og erfaringer, leveres klar til brug og er let at montere. Ligesom en almindelig elmotor er den nem at tilslutte, og der er ikke behov for noget kabinet. Med de mange indstillingsmuligheder tilbyder Varmeca brugerne enkelhed og fleksibilitet. Programmering sker ved hjælp af et KEYPAD eller en pc, der bruger SOFTVMA-software.

Til specifikke applikationer kan Leroy-Somer tilbyde dedikerede makroer, fx pumpeprimings-styring for at hindre tilstopning og dynamisk styring af bevægelser, sammen med den variable bremsefunktion, som findes på Varmeca.

Varmeca lader sig uden problemer integrere i processtyring takket være de indbyggede internationale kommunikationsstandarder (PROFIBUS, DEVICENET, CAN OPEN…).

Motoren er konstrueret til drift i alle lande (fra 200 V -10 % til 480 V +10 %) og under krævende forhold – uden vedligeholdelse. Og gennem en præcis styring af de forskellige faser i forbindelse med opstart, stop og sikkerhed (overbelastning, rotorblokering, hastighedskontrol ved svære belastninger) sikrer Varmeca løbende overvågning af den overordnede drift.

Varmeca kan tilpasses alle asynkron- eller gearmotorer fra Leroy-Somer. Dens konstruktion gør den til et fundamentalt element i alle frekvensomformerbaserede drivsystemer. Desuden tilbyder Leroy-Somer en række Varmeca motorer og gearmotorer til brug i støvfyldte og potentielt eksplosionsfarlige omgivelser, der overholder det nye europæiske ATEX-direktiv 94/9/EF, og er certificeret af den franske organisation Ineris på anmodning af Europa-Kommissionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078