23948sdkhjf

Moderne kuglelejeovervågning via vibration

Automatik 2010: Uforudsete nedbrud på maskiner koster virksomheder mange penge om året.
Nedbrud forårsaget af ubalance eller opretningsfejl på roterende maskiner kan oftest forhindres ved en simpel vibrationsovervågning, som kan detektere disse fejl tidligt i forløbet. Den nye PCH 1072, som PCH Engineering viser på Automatik 2010, er et pålideligt og prisattraktivt værktøj til kontinuerlig overvågning af roterende maskiner for ubalance, opretningsfejl, samt resonanser og skader på kuglelejer.

PCH 1072 Mk2 overvåger simultant både i 10-1000 Hz, ISO 10816 og det højfrekvente område, hvor kuglelejeresonanserne opfanges. PCH Engineering har valgt at benytte flere detektorer for overvågning af lejefejl, hvorved sandsynlighed for at fange fejlen i tide øges markant. Således benyttes både en bred højfrevenkt overvågning RMS, Envelope, Kurtosis og Crest Factor som detektorer til lejeovervågning. Helt unikt kører alle detektorer simultant og alle signaler, også til ubalanceovervågningen 10-1000 Hz, opsamles fra én eneste transducer.

Hvis en eller flere detektorer opfanger en lejefejl eller begyndende ubalance, er det muligt at lave en tidsoptagelse af signalet til analysebrug, enten lokalt eller via en ekstern konsulent.

Monitoren kan leveres som 1-kanalsløsning med stort display og for DIN-montering i et elskab, samt leveres i moduler til adskillige målepunkter. Alle monitorer kan betjenes eksternt via en RS-485 bus og det medfølgende bruger- og analyseprogram Vibration Studio. Monitoren er ideelt til OEM-markedet, hvor individuelle tilpasninger udvikles efter behov.

Mød PCH Engineering på stand nummer B 1232.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078