23948sdkhjf

KK Group køber vibrationsspecialist: Deres kompetencer er uden sidestykke i vores branche

KK Group, der er moderselskab til KK Wind Solutions, har købt PCH Engineering fra den nuværende majoritetsejer Erhvervsinvest III K/S.

PCH Engineering er specialiseret i udvikling, produktion og salg af vibrationsmonitorer til realtidsovervågning af strukturer og maskiner.

Kunderne er store, globale blue chip OEM-producenter i vindmølle- og maskinindustrien. Mere end 80 procent af omsætningen er eksport.

Inden for vindmølleindustrien bruges teknologien blandt andet til overvågning af tårne, vinger, naceller, lejer og gear.

- PCH Engineering er en stærk virksomhed med en imponerende produktplatform, og deres dybe kompetencer inden for vibrationsovervågning er uden sidestykke i vores branche, udtaler Chlinton A. Nielsen, administrerende direktør, KK Wind Solutions.

Sune Lilbæk, administrerende direktør hos PCH Engineering, ser frem til at blive en del af KK Group:

- Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling af PCH Engineering A/S. Vi forventer sammen med KK Group at satse på yderligere udvikling af såvel produktprogrammet som nye og udvalgte markedssegmenter med afsæt i vores nyudviklede monitor-platform. PCH har i Erhvervsinvest haft en ejer, der har sikret overgangen fra ejerledet virksomhed samt fortsat investeringerne i udvikling og kommercialisering af produktporteføljen. Jeg er overbevist om, at KK Group i samarbejde med vores kompetente medarbejdere vil være i stand til at fortsætte den positive udvikling fremadrettet, siger han.

PCH Engineering blev grundlagt i 1989 af Carsten Holm, som fik Leif Schaap som partner i 1999. Aktiemajoriteten blev i 2015 overtaget af Erhvervsinvest. PCH Engineering har 25 medarbejdere, og udover det danske hovedkvarter i Hørsholm har man også kontor i Kina. Kundelisten tæller blandt andet vindmølleproducenter som GE, Siemens Gamesa, Nordex Acciona, Envision, Goldwind og Sany.

I 2020 havde selskabet et bruttoresultat på 62,3 millioner kroner og et overskud før skat på 40,5 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.096