23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Acta A/S
Kim Buchwald, administrerende direktør i Kim Buchwald A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Knud Wæde Hansen, administrerende direktør i Adelgade 18, Hobro ApS, er udtrådt af bestyrelsen.

Brødrene A & O Johansen
Henrik Krabbe, 44 år, tiltræder 1. oktober som ny CFO/finansdirektør med ansvar for økonomi og it hos Brødrene A & O Johansen. Han har været arbejdende bestyrelsesmedlem og medejer af AVN-Gruppen i to år og før dette CFO i NCC Construction Danmark.

Grundfos A/S
Den tidligere socialdemokrat Pernille Blach Hansen tiltræder pr. 1. oktober 2010 den nyoprettede stilling som bæredygtighedsdirektør hos pumpekoncernen Grundfos i Bjerringbro.

Grundfos ønsker at styrke den energibesparende og miljøvenlige teknologi på verdensmarkederne, og det er det område, den tidligere miljørordfører for socialdemokraterne skal varetage.

Grønbech & Sønner A/S
Grønbech & Sønner A/S har pr. 1. september 2010 ansat Hans Friborg (57) som key account manager til at betjene kunder i segmentet Energi Vest. Hans har tidligere været ansat hos blandt andet Svanehøj pumper, ABB, Broen og senest hos PX-pumper.

Ligeledes har virksomheden ansat Rene Petersson (44) som overmontør. Rene kommer fra en stilling som elektriker på Amagerværket og har tidligere været ansat hos blandt andet Fagerberg og Klinger.

JUN-AIR International A/S
Debra Elaine Snyder, USA, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. Armin Braun, Tyskland, er udtrådt af bestyrelsen.

JUN-AIR International A/S fremstiller kompressorer.

RM-Group China ApS
Steffen Busk Jespersen har overtaget Michael Roschmann Skovgaards formandspost i bestyrelsen for RM-Group China ApS.

RM-Group tilbyder pladebearbejdning, svejsekonstruktioner, spåntagende bearbejdning, smedning, støbning, skæring og overfladebehandling til metalindustrien.

Tantaline A/S
Uffe Rolf Arlø Theilade er fratrådt som bestyrelsesformand for Tantaline A/S til fordel for Bjarne Henning Jensen.

Tantaline har udviklet en overfladebehandlingsmetode til metaller, så de kan modstå ekstrem slid og ekstreme forhold.

Uldalls Jernstøberi A/S
Ejvind Sandal, direktør i Sandals Bureau, er fratrådt som formand, men forbliver i bestyrelsen. Jens Axel Birn, administrerende direktør i Vald. Birn A/S, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Christian Odgaard Pedersen er udtrådt af bestyrelsen.

Uldalls Jernstøberi A/S støber emner i gråjern og SG jern.

Velcom
Administrerende direktør, Torben Bloch Pedersen, er fratrådt og afløses indtil videre af Bo Larsen.

Velcom er selskabet bag Jyde Port og Hørning Parket.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.253