23948sdkhjf

Nyt konsulentfirma satser på optimering

Tre tidligere ansatte hos Center for Drift og Vedligehold på Fredericia Maskinmesterskole har etableret egen virksomhed med fokus på rådgivning og uddannelse inden for optimering af drift, vedligehold og energi.
Virksomheden Vesko består af Jørgen Bjerg, Palle Grøndahl og Lisbeth Hansen. Vesko´s koncept er ligetil: det handler om rådgivning og uddannelse til tekniske organisationer inden for emnerne drift, vedligehold og energi. Om at skabe velfungerende produktions- og vedligeholdsafdelinger med lavest muligt energi- og ressourceforbrug.

Målet er med andre ord at optimere kundernes organisationer, så de i sidste ende sparer eller tjener penge. Og derfor håber de tre iværksættere at der er basis for at trænge igennem med budskabet.

Base i Fredericia
- Det kan godt være, man er rigtig god til at producere på et anlæg, men hvis det kører med reduceret ydelse, fordi det ikke er blevet optimeret korrekt, er der meget, der kan udvikles. Inden for dette område ligger et utroligt stort potentiale, og vi lægger endvidere stor vægt på, at Vesko ikke blot udsteder retningslinjer, men inddrager de pågældende virksomheders ledelse og medarbejdere, så samarbejdet udmønter sig i skræddersyede og varige løsninger, siger Lisbeth Hansen.

- Denne løsning er den mest optimale, for på den måde at forankre forandringerne i virksomhedens fremtidige drift. Vi kommer ikke bare og maser en hat ned over hovedet på virksomhederne, for så forsvinder effektiviseringseffekten igen. Målet er at skabe et permanent kompetenceløft i samspil med de relevante medarbejdere. Det vil sige, at vi sætter hele virksomheden i fokus, fortsætter hun.

Vesko har base i Fredericia og tilbyder blandt andet uddannelser indenfor lean, energi og vedligehold for både teknikere og ledere samt energioptimering og organisationsudvikling, ligesom den beskæftiger sig med forsknings- og udviklingsaktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094