23948sdkhjf

Ny strategi skal booste Aabenraa Motorfabrik

Dele af produktionen flyttes til Kina, og virksomheden skifter navn til Bukh A/S.
Allerede i marts startede Aabenraa Motorfabrik, Heinrich Callesen et datterselskab i Kina. Her er det planen, at den arbejdskraft-tunge del af produktionen skal laves under kinesisk ledelse.

- Monteringen af de enkelte dele til færdige skibsmotorer, den endelige kvalitetskontrol, test og den slags er noget af det, vi er bedst til i Danmark. Derfor bliver den del af produktionen i Danmark, udtaler administrerende direktør Thorkil K. Hansen til Børsen.

Ny fabrik i Danmark
Aktiviteterne i Danmark kommer dog også til at ske under nye rammer. Ikke nok med, at navneskiftet varsler en ny æra for den sønderjyske motorproducent – produktionen kommer også til at ske i nye lokaler.

Allerede tidligere på året afslørede Bukh A/S, at man ville etablere sig i en 9.000 kvadratmeter stor fabrik i Kiskelund ved Kruså, og den flytning er man nu ved at gennemføre.

Oprindeligt havde Thorkil K. Hansen kalkuleret med, at flytningen ville tage et par uger, men reelt kommer det formentlig til at tage en måned, hvor produktionen må ligge stille. Det betyder, at der formentlig atter er gang i fabrikken om ca. to uger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095