23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Celsa Steel Service A/S
Pere Oliver Petit er fratrådt som bestyrelsesformand for Celsa Steel Service A/S til fordel for José Vilaseca Marques. Carles Rovira er samtidig indtrådt i bestyrelsen.

Celsa Steel Service er blandt Danmarks førende leverandører af armeringsstål.

Danfoss Redan A/S
Aleksander Zalaznik, Slovenien, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Anton Koller, Østrig.

Danfoss Redan A/S er et danskejet firma, som siden starten i 1971 har specialiseret sig i produktion af moderne og driftssikre fjernvarmeunits, varmevekslere samt automatik for fjernvarme.

DeLaval
Peter Jørgensen, 41 år, er tiltrådt som ny administrerende direktør for DeLaval i Vejle. Han kommer fra en stilling som divisionsdirektør hos Dansk Overflade Teknik, og forinden var han i syv år hos Skako, senest som salgsdirektør.

DeLaval leverer automatiske malkesystemer og malkestaldssystemer til mælkeproducenter.

NKT Cables a/s
Gisbert Kurt Gustav Zimmer, Tyskland, er udtrådt af bestyrelsen. Paulus Quirinus Gerardus Langelaan, Holland, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Strangko A/S
Gerald Stewart Thain, USA, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Karsten Agerholm.

Strangko A/S producerer malkemaskiner og tilbyder derudover mælkeproducenter malkeudstyr, drikkekar, fodring, udmugning, automatisering.

Vium Smede- og Maskinværksted A/S
Henrik Jeppesen, 37 år, er ny direktør for den familieejede virksomhed Vium Smede- og Maskinværksted A/S med 45 medarbejdere på Kjellerup-egnen. Han afløser Thorkild Munk, der døde for nylig.

Selskabet har en stor produktion af specialmaskiner til blandt andet miljø- og energisektoren. Virksomheden ejes fortsat af stifteren Villy Jensens familie.

Venair A/S
Ole Jørgensen er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Søren Stougaard.

Venair A/S arbejder med professionel ventilation af forskellig art. Virksomheden er oprindeligt grundlagt i Skive og er et selvstændigt aktieselskab, som er ejet af Glenco A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094