23948sdkhjf

Metal Supply hjælper dig med dine daglige salgsudfordringer

Med den nye netværksgruppe Salg giver Metal Supply dig mulighed for at sætte fokus på de salgsudfordringer, man som underleverandør i metalindustrien møder dagligt.
Metal Supplys netværk Salg har fokus på alle de elementer og forhold, der gør sig gældende inden for afsætning på såvel de nære som fjerne markeder.

Metal Supplys salgsnetværk
Der sigtes efter, at de enkelte medlemsvirksomheder er komplementære leverandører, hvilket giver mulighed for relevant sparring og eventuelle partnerrelationer i forbindelse med nye produktløsninger eller samarbejde på udvalgte områder.

I netværket vil temaer som salgsværktøjer, kommunikation, partnerskaber, salgsjura/kontrakter, salgsmotivation, kundebesøg, markedsføring, salgsledelse, salgsstrategi, værdikæder, strukturering/proces, salgs- og leveringsbestemmelser, CRM/CRS, identificering af salgsemner, messeplanlægning og sociale medier blive taget op.

Målrettet underleverandører indenfor metalindustrien
Salgsnetværket henvender sig i første omgang til direktører og salgsansvarlige i mellemstore underleverandør-virksomheder inden for metalindustrien.

Netværksaktiviteterne vil blive opdelt i en ekstern og intern viden og erfaringsudveksling, hvor de eksterne aktiviteter har fokus på at drage nytte af erfaringer fra eksterne personer med relevante fokusområder som salgsprocessen, identificering af emner, markedsføring, kontrakter, partnerskab, support m.fl.

Af andre eksterne aktiviteter kan nævnes udarbejdelse af specifikke markedsanalyser. De interne aktiviteter baseres på formel og uformel networking blandt deltagerne.

Et uforpligtende – og gratis – introduktionsmøde
Netværksmøderne – der er skemalagt til seks om året – vil blive afholdt hos medlemmerne på skift og vil indeholde et eksternt og et internt indslag.

Introduktionsmøderne foregår:
  • 12. oktober 2010, kl. 15-17 på NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Øst
  • 14. oktober 2010, kl. 15-17 på HIH, Birk Center Park 40, 7400 Herning
Første møde i netværket er ganske uforpligtende - og gratis. Det kræver dog en tilmelding til Hanne Marie Lou på hml@industry-supply.dk og det er vigtigt, at du i mailen – udover navn og kontaktinformation – angiver, hvor du ønsker at deltage.

Efter introduktionsmødet vil deltagelse koste 7.500,- plus moms for medlemmer af Metal Supply og 9.500,- for øvrige.

Om netværket Salg
Netværket udbydes af Industry Supply i sambejde med Center for Underleverandører (CFU) og UConnect ApS.

Netværket koordineres af Jens Uggerhøj, UConnect, og du er velkommen til at kontakte ham for yderligere information – jens@uconnect.dk eller på tlf. 4095 1110 begin_of_the_skype_highlighting              4095 1110      end_of_the_skype_highlighting.

Industry Supply, Center for Underleverandører og UConnect har sammen opstartet netværket Globalisering, hvilket du kan læse mere om og tilmelde dig her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11