23948sdkhjf

KUKA-robot hædret for sit ydre

Ved en formel galla på Aalto Theatret i Essen den 5. juli blev industriel designer Mario Selic og et KUKA’s udviklingsteam personligt tildelt den store ære for KR 5 arc robotten.
”Dens minimerede og klart definerede design skaber et kraftigt og atletisk indtryk", var dommen fra det højt profilerede panel af dommere med hensyn til KR 5 arc, som primært benyttes til lysbue-svejseapplikationer.

Siden 1995 har Design Zentrum Nordrhein-Westfalen tildelt, dets berømte “red dot” til exceptionelle eksempler på international produktdesign. “Red dot award” præsenteres af et panel af eksperter som anerkendelse af produkters betydelige designkvaliteter. De afgørende kriterier inkluderer graden af innovation, funktionalitet, ergonomiske aspekter og ”grøn” kompatibilitet.

Samspil mellem designerfærdigheder og ingeniør-kunst
Den fornyede hæder er resultatet af en tæt alliance mellem design, know-how og ingeniørkunst. I udviklingen af nye KUKA-produkter er industriel designer Mario Selic konsulteret på alle stadier.

Ved KUKA tages æstetisk design seriøst og gives en høj prioritet. En række af robotmodellerne har allerede vundet priser i de forgangne år. I marts blev to KUKA-robotter fx hædret med den internationalt anerkendte iF-produktdesignpris.
Læs mere om: Kuka
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078