23948sdkhjf

Problemer med Siemens’ havvindmøller

Vindmølleproducenten er i gang med forebyggende vedligeholdelsesarbejde på en række møller solgt til storkunden Dong Energy.
Det er Siemens’ 3,6 MW havvindmølle, der er centrum for arbejdet. Vindmølleproducenten har opdaget, at det hårde vejr til havs har skabt korrosion i de lejer, der holder vingerne fast til møllens stålnav.

- For at være på den sikre side har vi besluttet at udføre vedligeholdelsesarbejde på den type vingelejer på de havmøller, som har været i drift i længst tid. På nye møller er leverandørens korrosionsbeskyttelse forbedret, udtaler Siemens’ pressechef Tanja Thorsteinsson til Børsen.

Dong tilfreds med Siemens
I alt fire af Dongs havmølleparker vil få skiftet lejer; det drejer sig om Gunfleet Sands, Burbo Banks, Lynn and Inner Dowsing samt Rhyl Flats.

Hos Dong Energy er man tilfreds med Siemens’ håndtering af sagen. Pressechef Louise Münter lægger vægt på, at Siemens selv har fundet fejlen og efterfølgende sørger for udbedring.

Dong er storkunde hos Siemens, og netop 3,6 MW-møllen er selskabets foretrukne til havvindmølle-parkerne. Sidste år indgik de to selskaber en rammeaftale om levering af 600 eksemplarer af møllen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141