23948sdkhjf

Millardordre til Siemens

Vindmølleproducenten har fået to ordrer i Canada og USA og åbner samtidig en ny vingefabrik i landet.
Siemens Energy fortsætter fremgangen i Nordamerika. Selskabet skal levere vindmøller på en samlet kapacitet på 227 megawatt (MW) til vindmøllefarmen Crossroads i Oklahoma. Ordren kommer fra energiselskabet Oklahoma Gas & Electric og består af 98 vindmøller inklusive den første leverance af tre vindmøller af SWT-3.0-101, Siemens’ gearløse vindmølle.

Siemens skal yderligere levere 95 SWT-2.3-101 vindmøller til Crossroads projektet. Konstruktionen af Crossroads-projektet starter i slutningen af august, og den første vindmølle vil blive leveret i april 2011. Når vindmølleparken står klar i anden halvdel af 2011, vil Crossroads være i stand til at dække behovet for elektricitet i mere end 68.000 gennemsnitshjem i USA.

Indgår stor rammeaftale
Samtidig har Siemens underskrevet en rammeaftale med Samsung C&T Corporation om levering af vindmøller på en samlet kapacitet på 600 MW, som kan forsyne 240.000 canadiske hjem med miljøvenlig energi.

Vindmøllerne skal leveres til forskellige projekter i Ontario. I samme anledning har Siemens offentliggjort, at selskabet vil etablere en ny vingefabrik i Canada og dermed skabe op til 300 grønne job.

- Nordamerika er et meget vigtigt marked for vindkraft. Med vingefabrikken i Canada accelererer vi produktionsnetværket til nogle af vores nøglemarkeder. Samtidig markerer leveringen af den nye generation af gearløse vindmøller til Oklahoma det første skridt på vejen mod at etablere denne skelsættende teknologi på det amerikanske marked, siger Jens-Peter Saul, CEO i Siemens Wind Power.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141