23948sdkhjf

Ordrer strømmer atter ind hos Gea Process Engineering

Efter et hårdt 2009 har første halvår af 2010 vist pæn vækst i ordreindgangen hos den danske producent af produktionsanlæg til fødevareindustrien.
I 2009 blev der skåret 23 % af Gea Process Engineering’s salg, men nu går det atter fremad.

- Generelt ser forretningen bedre ud end sidste år. Vores ordreindgang for første halvår i år er næsten 21 % højere end samme periode sidste år. Omsætningen er indtil videre på niveau med sidste år, men jeg venter, at vores omsætning snart vil vise et opsving, udtaler Anders Wilhjelm, administrerende direktør i GEA Process Engineering, til Børsen.

Ny storordre
Han forklarer videre, at investeringslysten er vendt tilbage blandt koncernens kunder. Mens de under krisen generelt afgav mindre ordrer på vedligehold af eksisterende anlæg, er der nu atter begyndt at tikke større ordrer ind.

Senest har Gea Process Engineering fået en ordre til en værdi af 170 mio. kr. fra en kunde i New Zealand, der skal have leveret et nyt mejerianlæg.

I det hele taget er det markederne i Oceanien og Asien, der forventes at komme til at trække læsset i den kommende tid. Blandt andet er der for øjeblikket stor efterspørgsel fra asiatiske bryggerier, der mærker stor vækst i fx Kina.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093