23948sdkhjf

Få hjælp til at lave dit eget bibliotek over relevante standarder

Automatik 2010: Med det nye EU maskindirektivs krav om, at fabrikanter, og brugervirksomheder skal kende og bruge alle relevante standarder, skal virksomhedernes bibliotek over standarder udbygges. Hvor der før blev brugt 5-10 standarder, skal de fleste fabrikanter nu bruge 20-40 standarder.
Den enkelte virksomhed kan selv skaffe EU Kommissionens liste og så finde de relevante. I praksis er det en meget stor opgave, som kun meget få virksomheder har de nødvendige ressourcer eller tid til.

Men hjælpen er nær, idet virksomheden Maskinsikkerhed ApS i Værløse kan udarbejde et bibliotek over de standarder, der er relevante for hver enkelt virksomhed. Et tilbud, som du kan høre mere om på Automatik 2010.

- Vi har gennem tiden været igennem de fleste standarder, dels fra standardiseringsarbejde som myndighed, fra vores tid hos maskinfabrikanter og nu som konsulenter. Vi har derfor overblikket over, hvilke standarder en maskinfabrikant, eller en brugervirksomhed, har brug for, så vi kan lave et forslag til biblioteket over de relevante standarder, siger Hans Morten Henriksen fra Maskinsikkerhed.

Forslaget til bibliotek opdeles i, hvilke standarder alle skal kende i detaljer, alle skal have læst og hvilke virksomhedens CE-specialist skal kende, og hvilke han/hun blot skal vide eksisterer.

Mød Maskinsikkerhed ApS på stand nummer B 1542.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094